Avdelning

Utveckling och beräkning

Connect

Vi är ett dedikerat team av ingenjörer och projektledare med nedan erbjudande från kontoret:  Åtagandeprojekt, vi tar ansvar för utveckling av kompletta produkter från start-till-mål. Kompletta leveranser från lyftkoncept till färdigt lyftredskap och monteringsfixturer till produktionsuttrusning och maskiner med integrerade styrsystem. Kvalificerad kompetens inom CE-märkning/maskinsäkerhet. Vi erbjuder bred kunskap inom områden så som förstudier, konceptframtagning, realisering, tillverkning, teknisk dokumentation. Vi har även gedigna kunskaper avseende visualisering, tillämpad mekanik och 3D-modellering. Tekniska beräkningar inom hållfasthet, dynamik och vibrationer, värme och strömning, tryckstegrering vid ljusbåge, strukturoptimering.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Devakulturen

Vår kultur är byggd på förtroende, gemenskap och engagemang. Vi litar på varandra och är övertygade om att personen som stöter på ett problem också är den som är bäst rustad att lösa det. När någon behöver hjälp eller vägledning, tar vi oss alltid tid och finns där för varandra. Dessutom hittar vi på mycket kul ihop.

 

Vi är passionerade, älskar det vi gör och delar gärna med oss. Kunskapsdelning är ett självklart inslag i vår kultur. Den kan ske vart som helst - över en lunch, på tidiga frukostmöten, under ett telefonsamtal eller vid kaffeautomaten. Vi vet att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra att växa. Och när vi når nya framgångar tar vi alltid tillfället att fira dem tillsammans. 

Västerås

Stansargränd 6
721 30 Västerås Vägbeskrivning magnus.welen@deva.se 0705-934 457 Se sida

Jobbar du redan på Deva Mecaneyes?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@deva.se